Esteu aquí: Inici Investigació i docència Unitat de Recerca i Investigació Clínica

Unitat de Recerca i Investigació Clínica

L’ABS de La Roca ha creat una unitat de treball que aglutina les accions relacionades tant amb la investigació clínica, com amb aspectes organitzatius, socials i ambientals, que tinguin influència en l’àmbit de la salut. Es tracta d'un espai que permet dur a terme treballs d’investigació de forma continuada.

Investigació per a la millora en l'atenció sanitària

La Unitat de Recerca de l'ABS de La Roca del Vallès treballa per establir formes d’anàlisi i aplicació de millores als seus centres.

El treball que desenvolupa obeeix a la voluntat d'oferir una atenció de qualitat als ciutadans, fer seguiment i control dels pacients i difondre informació a la comunitat fent una tasca de prevenció i fomentant la bona utilització dels recursos. En definitiva, es tracta de fer que aquesta feina reverteixi realment en la salut dels ciutadans del municipi.

Investigació clínica

L'ABS de La Roca col·labora, des de fa sis anys,  amb la indústria farmacèutica per trobar les dosis de medicaments més eficients per als grups de població amb malalties prevalents.

Des de l'inici d'aquesta activitat, s'han realitzat més de 25 assajos clínics, en els que han participat 200 persones. Els  grups de persones amb malalties prevalents més nombrosos han estat els d’hipertensió Arterial, Diabetis i Obesitat.

Consulteu els requisits per a participar en estudis d'investigació clínica aquí.

 investigacio.absroca@consorci.org

  Estudis realitzats

2011

  • VACUNA HERPES ZOSTER – Estudi de la Eficàcia, seguretat e inmunogenicitat de la vacuna del Herpes Zòster en adults.

  • ESTUDI SERVIER – Estudi d’Hipertensió Arterial. Eficàcia i seguretat en pacients hipertensos de lleus a moderats.

  • ESTUDI CAROLINA – Estudi per avaluar la seguretat Cardiovascular de linagliptina en front a la glimepirida en pacients amb diabetis mellitus tipus 2 i alt risc cardiovascular.

  • ESTUDI AMPHORE – Estudi Observacional dels fenotips asmàtics a Europa en les condicions de la vida real. Avaluació del control de l’Asma i de la seva relació amb els factors fenotípics durant 1 any en població asmàtica atesa en les consultes d’atenció primària de 5 països europeus.

Eines personals